FloraPanels - little wilderness in interiors

FloraPanel is een totaal zelfstandige kleine wildernis binnen een glazen box, die gasdicht is gescheiden van de buitenwereld. .

Het unieke ecosysteem van onze aarde wordt gevormd door zonlicht, water en planten. Wereldwijd uniek bouwelement met geïntegreerd mini-ecosysteem, ofwel Florapanel is een stukje natuur in een glazen box dat als een exclusieve binnenbeplanting optie in interieurdesign kunnen worden toegepast. Een vierdimensionaal kunstwerk waarbij de drie ruimte dimensies samen met het leven in één paneel werd geïntegreerd. Florapanel is geen schilderij maar een echt ecosysteem al heeft het ook de decoratieve waarde van een schilderij.

Luxe interieurdesigns vragen om exclusieve en trendy woonaccessoires, exotische kamerplanten en bijzondere sfeerverlichting.

Mini-ecosysteem plantenterrarium- of Florapanels voldoen aan al deze eisen.

Exclusiviteit – handgemaakt en apart;

Trendy- ze zijn wereldwijd uniek en innovatief;

Innovatief- in FloraPanels groeien echte planten decennialang zorgeloos, evenals in de wilde natuur.

Exotische kamerplanten – In FloraPanels groeien exotische luchtplanten - Tillandsias die in onze Noord Europeaanse interieurs (droge luchtvochtigheid) nauwelijks kunnen overleven.

Sfeerverlichting – Florapanels is voorzien van speciale kweeklampen die niet alleen de planten helpen bij hun fotosynthese maar ook een bijzondere sfeer creëren.

Let op: Ons laatste onderzoek heeft aangetoond dat door het grote aantal grijze dagen in het jaar de meeste ruimtes in Nederland niet genoeg daglicht krijgen voor de fotosynthese van planten. De verlichtingen die mensen thuis en op het werk gebruiken, heeft geen zonlichtspectrum. Om dit probleem op te lossen, moeten Florapanels worden uitgerust met speciale kweeklampen. Zonder deze lampen kunnen we geen langdurige mooie prestatie van "FloraPanels" garanderen.

Ons advies : Laat Florapanel niet direct in het zonlicht staan;

- Licht: bij 8 of meer uur per dag: minimaal 750 Lux;

- Temperatuur: tussen 15 en 30 graden Celsius, tochtvrij;

-Minimaal 1 meter afstand van het raam, verwarmingselementen en airconditioning;

Bent u zo ver om een stukje wilde natuur in thuis te halen, bezoek onze webshop.