Florapanels is een innovatief urbaan concept en heeft de potentie de nieuwste trend in de architectuur, interieurdesign en binnenbeplanting te worden, mede door de grote voordelen die implementatie ervan op de gezondheid en productiviteit van mensen teweeg kan brengen.

Het concept is momenteel als een volledig product ontwikkeld en 23 t/m 25 januari 2019 op het Nonoteitenplein van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepresenteerd voor het grote publiek.

Het idee is te vinden in het boek “Greendesign & interieur”, de verdere uitwerking van blokken gaat in samenwerking met Eiso Bergsma bv en Bosch Glaskunst bv. Handelskwekerij IBES zet er mooie planten in zodat er microtuintjes ontstaan. De expertise van de kweker en de bloemist garandeert een langdurig fraai resultaat.

Design, technische en botanische kennis komen hier samen. Ook over de aflevering en installatie wordt nagedacht. Florapanelen kunnen niet alleen in nieuwe maar ook in uw bestaande glazen systeemwanden geïnstalleerd worden.